Skip to main content

Studio Loulou

Daglicht Fotostudio

Rotterdam

BOEK NU

Zij gingen jou al voor...

Atelier de la Creativité: 190m2 stijl en een ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten.

Studio Loulou is een unieke locatie waar fotografie, interieur en creativiteit samenkomen. De daglichtstudio is perfect geschikt voor fotografie, video, evenementen en andere bijeenkomsten. Laat je inspireren en waan je in deze prachtige ruimte van 190 m2. De studio is gelegen in Rotterdam aan de Oostzeedijk 242 en heeft prachtige grote ramen en een fijne lichte omgeving door het gebruik van natuurlijke tinten voor de inrichting. We nodigen je van harte uit in de studio om de unieke ruimte te ontdekken.

De studio is ingericht met items die allemaal een rustige, warme uitstraling hebben. Het gebruik van verschillende materialen en texturen zoals travertin, rotan en hout vormen een prachtige combinatie met de open, lichte ruimte. Interieurliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen in onze daglichtstudio. Mocht je geïnspireerd raken door onze interieurs, dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen bij de Aime Té collectie, waar onze meubels ook verkrijgbaar zijn.

De fotostudio is perfect geschikt voor verschillende fotografiedoeleinden. Door de daglichtruimte in de studio met een volledig witte achtergrond en grote ramen kan de studio ook worden gebruikt voor e-commerce fotografie of andere beelden die een volledig strakke uitstraling vereisen. De studio beschikt over fotografieapparatuur zoals achtergronden in verschillende kleuren, inclusief een automatische bevestigingsbalk. Er is ook een Camera Express op loopafstand voor andere rekwisieten voor de klant.

2 UUR

250

*Excl. BTW

Maandag – Zondag

9:00 – 11:00

11:00 – 13:00

13:00 – 15:00

15:00 – 17:00

17:00 – 19:00

19:00 – 21:00

BOEK NU

4 UUR

450

*Excl. BTW

Maandag – Zondag

9:00 – 13:00

13:00 – 17:00

17:00 – 21:00

 

 

 

BOEK NU

8 UUR

850

*excl. BTW

Maandag – Zondag

9:00 – 17:00

13:00 – 21:00

 

 

 

 

BOEK NU

12 UUR

1000

*Excl. BTW

Maandag – Zondag

9:00 – 21:00

 

 

 

 

 

BOEK NU

FAQ

Hier vind je nuttige informatie over onze studio. Als je vraag er niet bij staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Adres

Het adres waar de studio zich bevindt is Oostzeedijk 242 in Rotterdam. Voor aanvang van je boeking kun je ons bereiken op +31611453907. Als je al op locatie bent kun je je melden op Oostzeedijk 236 (Aime Té), de 4e verdieping. Je gastheer zal je verwelkomen en rondleiden.

Openingstijden

We zijn geopend van 09.00-21.00 uur, maandag t/m zondag. Wil je onze ruimte buiten deze openingstijden huren? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Apparatuur

De apparatuur die nodig is voor een fotoshoot moet door de boeker worden meegenomen. Over het algemeen zijn de beste uren om te fotograferen van 9:30 tot 15:30 uur met veel natuurlijk licht en afhankelijk van het weer/seizoen. Als avondshoots nodig zijn, raden we aan om daglichtapparatuur mee te nemen.

Parkeren

Het is mogelijk om je auto vlakbij onze studio te parkeren. Er zijn verschillende parkeerplaatsen beschikbaar aan de straatkant. Het dichtstbijzijnde gratis parkeerterrein is aan de Kralingse Zoom. Er is een mogelijkheid om voor de deur te laden en lossen. Hiervoor is geen vergunning nodig, maar altijd fijn als je ons laat weten als je hier gebruik van wilt maken.

Tijdslot

Studio Loulou is te boeken per 2 uur, 4 uur, 8 uur en 12 uur. Kijk of je gewenste tijdslot nog beschikbaar is en boek het meteen!

Tijdslot upgrade

Als je niet genoeg tijd hebt op de dag van je boeking, is het mogelijk om een extra tijdslot te boeken of een toeslag per half uur te betalen. Deze toeslag bedraagt 50 euro per half uur en kan alleen in overleg met de host worden bepaald.

Oppervlakte en lift

De oppervlakte van de studio is 190 cm2. De hoogte van de ruimte is 310 cm. Als je apparatuur wilt meenemen voor je evenement is het handig om te weten dat de deurpost 210 cm bij 100 cm is. Er is een lift aanwezig die gebruikt kan worden. De afmetingen zijn 210 cm x 165 cm x 110 cm.

Wifi

Wifi is beschikbaar. Vraag de host voor de toegangscode.

Geen schoenen beleid

Omdat we de esthetische ruimte met zijn lichte vloer zoveel mogelijk willen beschermen, vragen we je vriendelijk om ons ‘geen-schoenen-beleid’ na te leven. Mocht er schade aan de vloer ontstaan door het niet naleven van dit beleid, dan zullen we helaas de kosten in rekening moeten brengen bij de boeker. We willen je ook vragen om de veiligheid te waarborgen en niet met meer dan één persoon tegelijk de studiotrap te betreden. Het maximaal toegestane gewicht is 100 kg.

Eten en drinken

De keuken op de 4e verdieping (236) staat tot je beschikking, de keuken in de studio kan niet gebruikt worden. In de keuken is koffie, thee en water aanwezig en natuurlijk kun je gebruik maken van de vaatwasser en koelkast. Eten kan voor eigen rekening worden meegenomen.

Plattegrond

Map studio Lou Lou

Ontdek de 4 leefruimtes. Krijg meer inzicht in onze daglichtstudio door de plattegrond te bekijken.

Waar zitten wij

Onze studio bevindt zich in het centrum van Rotterdam, op de Oostzeedijk 242 (2e verdieping).