Skip to main content

Personal Minishoot

Boost jouw persoonlijke branding

Zij gingen jou al voor...

Boost jouw persoonlijke brand met een mini-shoot van Studio Loulou in samenwerking met branding fotograaf Leonie Greven

Wil jij professionele foto’s voor jouw CV, website of social media kanaal? Dan is een minishoot iets voor jou! In samenwerking met branding fotografe Leonie Greven biedt Studio Loulou nu de mogelijkheid om professionele foto’s te laten maken om jouw persoonlijke branding te boosten.

 • Kosten: 225 euro excl. btw
 • 30 minuten shooten
 • 1 outfit
 • Incl. 5 nabewerkte foto’s
 • Mogelijkheid om extra foto’s na te bestellen (10 euro excl. btw per foto)
Personal fotoshoot

Onze eerstvolgende minishoot vindt plaats op vrijdag 21 juni van 12:00-17:00

Beschikbare tijdssloten:

 • 12:00-12:30
 • 12:45-13:15
 • 13:30-14:00
 • 14:15-14:45
 • 15:00-15:30
 • 15:45-16:15
 • 16:30-17:00

Vul onderstaand formulier in en geef bij de omschrijving jouw voorkeur voor een tijdslot aan. Wij zullen kort contact opnemen om de aanvraag definitief te maken. Onze partnerfotograaf zal vervolgens een instructiemail en de voorbereiding voor de shoot toesturen!

Naam(Required)
Fotoshoot persoonlijk
Rebecca OortRebecca Oort
18:40 11 May 24
Wat een top locatie is Studio LouLou! Ik organiseer regelmatig content shoot dagen voor mijn klanten en we hebben hier de hele middag geshoot. Locatie was top, communicatie met de eigenaren verliep ook goed. We liepen helaas iets uit door omstandigheden en ze waren hier heel flexibel in. Mijn klanten en ik zijn meer dan tevreden.
Geweldige ruimte! Heel stijlvol ingericht.Het is lekker ruim en perfect voor foto's & video's.
Lisa CairoLisa Cairo
03:58 19 Mar 24
Prachtige daglicht studio op een goede locatie, én ontzettend veel mogelijkheden... precies wat ik nodig had. Vriendelijke gastheer en contact verliep heel soepeltjes. Mijn klant en ik zijn uitermate tevreden - deze locatie blijft zeker staan op de lijst!
Anthony TrabanoAnthony Trabano
11:44 15 Mar 24
Wat een geweldig atelier! Enorme ruimte om in te werken en veel licht van alle kanten.De Studio was ongelooflijk behulpzaam bij het beantwoorden van vragen vóór de shoot en was meegaand tijdens de afspraak om ervoor te zorgen dat we meteen konden beginnen met fotograferen.Zal deze locatie absoluut gebruiken voor toekomstige projecten!
SorayaSoraya
11:05 15 Mar 24
Top locatie! De lichtinval is waanzinnig en komt heel goed over op camera. Wij zijn zeer tevreden en hebben meteen nog een keer geboekt.
WendyWendy
10:58 15 Mar 24
Geweldige locatie! Heel veel bruikbare unieke hoekjes om te shooten. Fijn contact met de eigenaren, goed bereikbaar met OV of auto. Wij zijn blij met ons eindproduct en komen zeker nog eens terug.
Haydiên NeddHaydiên Nedd
20:23 11 Mar 24
Studio Loulou is echt top! Ik was er vandaag voor mijn personal branding shoot en het was gewoon helemaal goed. Een super aardige gastheer stond al klaar om me welkom te heten. Ze hebben alles wat je nodig hebt: tafels, stoelen en allerlei stijlvolle props die je kan gebruiken en verzetten zoals je zelf wilt. Ik was even bang dat het licht niet mee zou werken vanwege de bewolking, maar dat was nergens voor nodig; het licht was perfect! En de vibe in de studio? Precies zoals je ziet op hun Insta en website. Echt een aanrader als je iets in die richting zoekt. Lekker professioneel, zonder gedoe.
Menno PijpersMenno Pijpers
07:48 14 Oct 23
Prachtige locatie met veel licht, fijne mensen, goed te bereiken en grote lift beschikbaar voor het laden en lossen van spullen.
js_loader

FAQ

Hier vind je nuttige informatie over onze studio. Als je vraag er niet bij staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Adres

Het adres waar de studio zich bevindt is Oostzeedijk 242 in Rotterdam. Voor aanvang van je boeking kun je ons bereiken op +31611453907. Als je al op locatie bent kun je je melden op Oostzeedijk 242, de 2e verdieping. Je gastheer zal je verwelkomen en rondleiden.

Openingstijden

We zijn geopend van 09.00-21.00 uur, maandag t/m zondag. Wil je onze ruimte buiten deze openingstijden huren? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Apparatuur

De apparatuur die nodig is voor een fotoshoot moet door de boeker worden meegenomen. Over het algemeen zijn de beste uren om te fotograferen van 9:30 tot 15:30 uur met veel natuurlijk licht en afhankelijk van het weer/seizoen. Als avondshoots nodig zijn, raden we aan om daglichtapparatuur mee te nemen.

Parkeren

Het is mogelijk om je auto vlakbij onze studio te parkeren. Er zijn verschillende parkeerplaatsen beschikbaar aan de straatkant. Het dichtstbijzijnde gratis parkeerterrein is aan de Kralingse Zoom. Er is een mogelijkheid om voor de deur te laden en lossen. Hiervoor is geen vergunning nodig, maar altijd fijn als je ons laat weten als je hier gebruik van wilt maken.

Tijdslot

Studio Loulou is te boeken per 2 uur, 4 uur, 8 uur en 12 uur. Kijk of je gewenste tijdslot nog beschikbaar is en boek het meteen!

Tijdslot upgrade

Als je niet genoeg tijd hebt op de dag van je boeking, is het mogelijk om een extra tijdslot te boeken of een toeslag per half uur te betalen. Deze toeslag bedraagt 50 euro per half uur en kan alleen in overleg met de host worden bepaald.

Oppervlakte en lift

De oppervlakte van de studio is 190 cm2. De hoogte van de ruimte is 310 cm. Als je apparatuur wilt meenemen voor je evenement is het handig om te weten dat de deurpost 210 cm bij 100 cm is. Er is een lift aanwezig die gebruikt kan worden. De afmetingen zijn 210 cm x 165 cm x 110 cm.

Wifi

Wifi is beschikbaar. Vraag de host voor de toegangscode.

Geen schoenen beleid

Omdat we de esthetische ruimte met zijn lichte vloer zoveel mogelijk willen beschermen, vragen we je vriendelijk om ons ‘geen-schoenen-beleid’ na te leven. Mocht er schade aan de vloer ontstaan door het niet naleven van dit beleid, dan zullen we helaas de kosten in rekening moeten brengen bij de boeker. We willen je ook vragen om de veiligheid te waarborgen en niet met meer dan één persoon tegelijk de studiotrap te betreden. Het maximaal toegestane gewicht is 100 kg.

Eten en drinken

De keuken op de 4e verdieping (236) staat tot je beschikking, de keuken in de studio kan niet gebruikt worden. In de keuken is koffie, thee en water aanwezig en natuurlijk kun je gebruik maken van de vaatwasser en koelkast. Eten kan voor eigen rekening worden meegenomen.

Interactieve tour

Plattegrond

Map studio Lou Lou

Ontdek de 4 leefruimtes. Krijg meer inzicht in onze daglichtstudio door de plattegrond te bekijken.

Waar zitten wij

Onze studio bevindt zich in het centrum van Rotterdam, op de Oostzeedijk 242 (2e verdieping).